Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Evenementen

Lezing Dubio in Bibliotheek Zwijndrecht

Op 7 november is schrijfster Karin de Roos op de koffie in de Bibliotheek in haar eigen woonplaats Zwijndrecht. Ze vertelt alles over haar historische roman Dubio, die zich afspeelt in een vergeten stuk van ons middeleeuwse Hollandse verleden én een hedendaagse psychiatrische kliniek. Het boek vermengt feiten & fictie en vertelt het meeslepende verhaal van … Lees verder "Lezing Dubio in Bibliotheek Zwijndrecht"

Gratis

Een koffie met… in Bibliotheek Sliedrecht

Bibliotheek Sliedrecht Scheldelaan 1, Sliedrecht

Op dinsdag 2 oktober komt de Zwijndrechtse schrijfster Karin de Roos op de koffie. Ze vertelt alles over haar historische roman Dubio, die zich afspeelt tegen de achtergrond van een vergeten stuk van ons middeleeuwse Hollandse verleden én een hedendaagse psychiatrische kliniek. Na afloop biedt Karin de mogelijkheid om het boek te kopen en/of te laten signeren. … Lees verder "Een koffie met… in Bibliotheek Sliedrecht"

Gratis

Koffie met… Dubio in Bibliotheek Dordrecht

Centrale Bibliotheek Dordrecht (blauwe kamer) Groenmarkt 153, Dordrecht

Op vrijdag 21 september komt de Zwijndrechtse schrijfster Karin de Roos op de koffie. Ze vertelt alles over haar historische roman Dubio, die zich afspeelt tegen de achtergrond van een vergeten stuk van ons middeleeuwse Hollandse verleden én een hedendaagse psychiatrische kliniek. Na afloop biedt Karin de mogelijkheid om het boek te kopen en/of te laten signeren.

Gratis