Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Signeren Dubio tijdens Historisch Stadsspektakel Vlaardingen

Plantage Pontier Veerplein 33-35, Vlaardingen, Netherlands

Tijdens het historisch stadsspektakel in Vlaardingen signeert Karin de Roos haar historische roman Dubio in de kraam van boekhandel Plantage Pontier van: 11.30 - 12.30 uur 14.00 - 15.00 uur  

Gratis

Dubio in… de ruïne van Brederode

Ruïne van Brederode Velserenderlaan 2, Santpoort-Zuid

---AFGELAST--- De Hollandse graven door de eeuwen heen. In de historische roman Dubio speelt graaf Dirk III van West-Frisia hoog spel. Met zijn zelf toegeëigende tolheffingen op de Merwede roept hij de toorn van zowel de bisschop van Utrecht, hertog Godfried van Verdun èn zijn eigen oom, keizer Hendrik II, over zich af. Het leidde … Lees verder "Dubio in… de ruïne van Brederode"

€5,00

‘Kunst op straat’ Hardinxveld-Giessendam – Boekpresentatie en signeren Dubio

Sluimer Buitendams 37, Hardinxveld-Giessendam

Op vrijdagavond 29 juni vanaf 19.00 uur presenteer ik tijdens het themaweekend 'Kunst op straat' bij Sluimer in Hardinxveld-Giessendam mijn spannende historische roman Dubio. Ik vertel onder andere hoe ik letterlijk en figuurlijk de Merwede afzakte om vaste grond onder de voeten te vinden in het veenlandschap van het middeleeuwse West-Frisia. Uiteraard is het boek … Lees verder "‘Kunst op straat’ Hardinxveld-Giessendam – Boekpresentatie en signeren Dubio"

Gratis

Karin de Roos hoofdgast in Studio de Witt – RTV Dordrecht

      Op zaterdag 30 juni praat Karin de Roos van 10 tot 11 uur met Ben Corino over haar spannende historische roman Dubio en het ontstaan van Holland. Programma: Studio de Witt RTV Dordrecht Live te beluisteren via de site en via soundcloud. Bekijk hier de trailer.

Gratis

Signeren bij Donner Rotterdam

Boekhandel Donner Coolsingel 119, Rotterdam

Kom op zaterdag 30 juni om 14.00 uur langs bij Donner aan de Coolsingel in Rotterdam voor een krabbel en een babbel met Karin de Roos, auteur van Dubio.

Gratis

Lezing Dubio tijdens Open Monumentendag in Dordrecht

Remonstrantse Kerk Dordrecht Cornelis de Wittstraat 28, Dordrecht

Tijdens de Open Monumentendagen geeft Karin de Roos om 13.00 in de prachtige Remonstrantse kerk aan de Cornelis de Wittstraat een lezing. Ze vertelt over haar historische roman Dubio, over twijfel (misschien wel het elfde gebod) en leest zowel passages uit Dubio als een aantal gedichten voor. (Foto: Fokko van der Straaten, http://www.fokkografie.nl)

Koffie met… Dubio in Bibliotheek Dordrecht

Centrale Bibliotheek Dordrecht (blauwe kamer) Groenmarkt 153, Dordrecht

Op vrijdag 21 september komt de Zwijndrechtse schrijfster Karin de Roos op de koffie. Ze vertelt alles over haar historische roman Dubio, die zich afspeelt tegen de achtergrond van een vergeten stuk van ons middeleeuwse Hollandse verleden én een hedendaagse psychiatrische kliniek. Na afloop biedt Karin de mogelijkheid om het boek te kopen en/of te laten signeren.

Gratis

Een koffie met… in Bibliotheek Sliedrecht

Bibliotheek Sliedrecht Scheldelaan 1, Sliedrecht

Op dinsdag 2 oktober komt de Zwijndrechtse schrijfster Karin de Roos op de koffie. Ze vertelt alles over haar historische roman Dubio, die zich afspeelt tegen de achtergrond van een vergeten stuk van ons middeleeuwse Hollandse verleden én een hedendaagse psychiatrische kliniek. Na afloop biedt Karin de mogelijkheid om het boek te kopen en/of te laten signeren. … Lees verder "Een koffie met… in Bibliotheek Sliedrecht"

Gratis

Lezing Dubio in Bibliotheek Zwijndrecht

Op 7 november is schrijfster Karin de Roos op de koffie in de Bibliotheek in haar eigen woonplaats Zwijndrecht. Ze vertelt alles over haar historische roman Dubio, die zich afspeelt in een vergeten stuk van ons middeleeuwse Hollandse verleden én een hedendaagse psychiatrische kliniek. Het boek vermengt feiten & fictie en vertelt het meeslepende verhaal van … Lees verder "Lezing Dubio in Bibliotheek Zwijndrecht"

Gratis